Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Nincsen üzenő fal poszt.
Regisztált:
több mint 4 éve
Utoljára aktív:
2 napja
Profil megtekintések:
1603
This user has not added any about fields yet.
Ha úgy érzed jogtalan volt a bannolásod akkor írd le a megérzéseid ide.
5 napja

Sziasztok, Ahogy nem régiben észrevettétek megújult a Spawn. Külön köszönet Istike05-nek és falcon0607-nek.Még lesznek kisebb változások de mostantól ez lesz a fő spawn. Elég nagyra sikerült szóval van lehetőségetek kicsit körbetekinteni :) 
15 napja

Sziasztok, Mai naptól fogva 3 fontos változás ment végbe a szerveren. 1. Első a Kreatív világ újra elérhető. Kijavítottuk a kreatív hibáit.2. Minden block/item/npc stb. stackelődik. Hogy feleseleges ne legyen terhelve a szerver. Farmok igy lehetnek nagyobbak anélkül hogy a szerver lelassulna. (Szaporításhoz csak rá kell kattintani az állara és szétjönnek.)3. Bekerültek a spawnerek jelenleg csak az S1-es szerverre!   Spawner infó:Veterán -             *    - Nincs spawner vásárlási lehetőség de a spawner felszedhető. (Gyengéd érintéses csákány kell hozzá!)                                      - Maximum 5 db-ot tudsz használni egyszerre.Premium, Ultra - **  - Van spawner vásárlási lehetőség és a spawner felszedhető.                                       - Maximum 10-15 db-ot tudsz használni egyszerre(Chunk limit 7db).                                       - Ultrától a Spawnerek stackelődnek!Legend -             *** - Van spawner vásárlási lehetőség és a spawner felszedhető.                                        - Maximum 20 db-ot tudsz használni egyszerre(Chunk limit 7db).   Ha esetlegesen lenne kérdésetek bártan forduljatok hozzán discordon vagy a fórumban. Mindenkinek jó játékot kíván a ValenCraft csapata!
26 napja


Üdv mindenkinek, Mai naptól 4 weboldalra tudtok szavazni a játékban is! (Jelenleg csak az S2-szerveren) Hogy ez miért jó? Jelenleg egy egyedi fejlesztő rendszeren dolgozunk ami lehetővé teszi a Valen itemek vásárlását. Ezeket az itemeket majd ValenCoin-nal lehet majd megvásárolni. Jelenleg a ValenCoin-t csak szavazással lehet kapni. A ValenCoin-t már elkezdhetitek gyűjteni. Hogy mi mindent tudtok venni? Egyedi képességű fegyvert és armort, életerő vagy sebbesség növelő itemeket ami permanens boostot ad! Még dolgozunk rajta de amint elérhető lesz azt majd itt fogjátok megtudni.   Egyéb fejlesztésen is történtek a szerveren. Az S1-es szervere a map méretét megnöveltük 12000x12000-re. A weboldalon kész van a részletes leírás oda fog bekerülni minden fontos plugin illetve játékmód leírása. Egyenlőre ennyi. Mindenkinek jó játékot kíván a ValenCraft!
kb 1 hónapja