VALENCRAFT MINECRAFT SZERVER

>>> play.valenserver.eu:28500 <<<

Mindig a legfrissebb kiegészítővel!
Favorit5503
Favorit5503
Tulaj
Üdv, valahol az oldalon kaphatnánk egy listát a Hard survivalban megtalálható mobokról? képesség, élet, előfordulási helyei (sima világ nether stb)
5 hónapja

Regisztált:
több mint 3 éve
Utoljára aktív:
3 órája
Profil megtekintések:
976
This user has not added any about fields yet.
Kicsit lassan problémákba ütközve de minden szolgáltatás és szerver újra elérhető :) Elnézést a kellemetlenségért.
1 napja

Felkerült az 1.16.3-as UPDATE!
7 napja

Üdv, Itt az Augusztusi Update második része hogy tudjátok mi változott a szerveren. Az S1 és az  S2-es szerver sikeresen fel lett frissítve az 1.16.2-re. Minden plugin elérhető és az esetleges bugokat kijavítottuk. Mobaréna kicsit rendbe rakva. Új fegyverek kerültek be. A quest világ is jól halad. A Story 1 fejezete majdnem kész. És ami kell meg van már építve. Jelenleg még a storyn dolgozunk és lassan kezdjül a questelést.   Addig is jó játékot mindenkinek :) És #maradjotthon Üdv, ValenCraft csapata
20 napja

Üdv, Itt az Augusztusi Update hogy tudjátok mi változott a szerveren. Sajna már egy ideje nem írtunk ez a miatt van hogy csak a szerver karbantartására maradt időm. Viszont igyekszek mindent helyrehozni. Az S2-es szerver sikeresen fel lett frissítve az 1.16.1-re. Minden plugin elérhető és az esetleges bugokat kijavítottuk. Továbbá a Nagy Quest project nem marad el továbbra is dolgozunk rajta. Jelenleg a Story irása van folyamatban. Elég hosszúra akarjuk csinálni és fordulatosra. A történet címe : Herobrine's Revenge. Jelenleg amit még elmondhatok hogy 3 Fejezetből fog állni és felyezetenkénk 10-15 küldi lesz majd. Nem lesz egyszerű de lehet majd CO-OP játszani is.   Addig is jó játékot kíván a ValenCraft csapata!
kb 1 hónapja

Üdv!  Látom ide tévedtél.  Unod már a sok túlélést, a skyblock challengeket vagy nem találod izgalmasnak a skywars-t? Esetleg már kifogytál a kreativitásból a kreatív világban? Akkor van egy jó hírünk a számodra! Nemsokára elstartol a szerverünkön a számodra kitalált kalandor játékmód. Ami új kihívások elé állít majd téged. Felépített történettel küldetésekkel legyen szó mellék küldetésekről, vagy csak szimpla naponta ismétlődő küldikről.  Végül pedig, hogy megfűszerezzük az egészet különféle Dungeon-ok várnak rád, hogy kifoszd őket, de vigyázz! Nem lesz olyan könnyű dolgod.  Reméljük élvezni fogod a kalandozást a kalandor módban! Üdv ValenServerGroup!
4 hónapja
🡱